Streek

(H)eerlijk van hier...


Sinds begin februari 2024 is het centrum van Assen een unieke winkel rijker: Streek. Een conceptstore met als slogan (H)eerlijk van hier. Eigenaren Annemarie en Nico Wijnberg hebben het karakterisitieke winkelpand op de hoek van Nieuwe Huizen en de Oudestraat uitgekozen voor hun nieuwe cadeauwinkel met koffie- en theeschenkerij.

 Streek is een winkel vol met unieke en ietwat eigenzinnige woonaccessoires, vintage en curiosa schatten, cadeaus voor elke gelegenheid, streekproducten en kamerplanten. Daarnaast kun je bij Streek terecht in de koffie- en theeschenkerij voor fairtrade koffiespecialiteiten, diverse biologische theesoorten en high tea’s met ambachtelijk gemaakte producten uit de streek.

Na drie succesvolle jaren Streek in het Drentse dorp Vries is het nu tijd voor Annemarie en Nico om de vleugels uit te slaan en een groter publiek te kunnen bedienen. Ook in de nieuwe winkel in Assen ligt de focus op producten met een verhaal en de beleving van winkelen in een huiselijke sfeer. 

 Eigenaresse Annemarie: "Rondkijken en voelen in een winkel is een heerlijke bezigheid en iets leuks kopen voor een ander of voor jezelf zal nooit vervelen. Als je dit kan doen met een koffie of thee en iets lekkers erbij, dan is dit precies wat ik zou willen doen op een vrije dag”

Streek biedt een uniek assortiment echte streekproducten, veelal van Drentse bodem zoals fairtrade koffie van Laurens Coffee uit Vries, zoete lekkernijen van de Meringue Sisters uit Tynaarlo, wijn en jam van Wij’n Gaard op Tiendeveen en honing van imkerij Drentse Bijtjes uit Vries. Verder vind je er naast nieuwe woonaccessoires en cadeaus bijvoorbeeld ook betaalbare vintage van de Mobiele Woonpraktijk en biologische kamerplanten en stekjes van Gestekt.


 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

03-11-2023

Openingstijden voor de feestdagen

Vanaf woensdag 29 november is Streek geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.Terug naar overzicht
 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram